Sponsoren

1280px-Avans_Hogeschool_Logo.svg.png
Avans Hogeschool is een opleidingsorganisatie voor hoger onderwijs in de provincie Noord-Brabant. Er zijn vestigingen in Breda, Roosendaal, Tilburg en ’s ‘s-Hertogenbosch. Breda is de locatie waar de studenten social work van S.V. Socialize studeren!


Kom gezellig borrelen en feesten bij Walkabout Café, het studentencafé in Breda met betaalbare prijzen! Van dinsdag t/m zaterdag geopend. 

Café Dunne, het allergoedkoopste studentencafé in de binnenstad van Breda. Wij zijn fan!


Knaek is hét studentenkortingsplatform van Nederland en België. Met de Knaekapp kan een student kennismaken met zo’n 25 lokale kortingspartners in de studentenstad. Niet alleen in Utrecht, maar in 28 steden in Nederland én België. Ook bieden meer dan 100 webshops de hoogste studentenkortingen via Knaek, welke vaak nog te combineren zijn met sale ook. Zo kun je al student een heleboel geld besparen en blijft er meer over voor een pilsje op de vereniging of een iets luxere pasta tijdens huisavond!

logo-def.-jpg-768x301.jpg

27°Coaching coacht veel studenten die individuele, persoonlijke issues ervaren en hiermee aan de slag willen. Misschien vind je het moeilijk om keuzes te maken, voel je je onzeker, verdrietig of boos, blijf je piekeren, ben je gestrest of weet je niet wie je bent en wat bij je past. Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. In een warm gesprek op een huiselijke, veilige plek geef ik je oprechte persoonlijke aandacht.
Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren, waarden en behoeften. Op een ongedwongen manier leer jij jezelf kennen en begrijpen. Met als resultaat dat je richting kan geven aan een studie, loopbaan en leven dat bij JOU past. En dat voelt goed! Mijn motto is ‘vaar de koers die bij je past’. Wil je meer weten? Kijk op www.27gradencoaching.nl of bel 06-39228830. Een appje sturen kan natuurlijk ook.