Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie zorgt voor de vele activiteiten die per jaar binnen S.V. Socialize gehouden worden. Er worden verschillende formele en informele activiteiten georganiseerd, hierbij kun je denken aan: Workshops, bootje varen door de singel en teambuilding spellen.

Feestcommissie

Als lid van S.V. Socialize mag je genieten van vier mooie feesten per studiejaar! De feestcommissie is verantwoordelijk voor die drie feesten, die plaatsvinden in het Walkabout Café op de Havermarkt in Breda. Er wordt altijd een origineel thema bedacht en hier wordt de zaal ook naar gekleed. Onze vereniging staat erom bekend dat wij het allerbeste kunnen feesten en borrelen!

Introcommissie

De introcommissie zorgt ervoor dat de introductieweek voor de eerstejaars op rolletjes verloopt. De introcommissie houdt zich bezig met het introkamp en alle activiteiten die tijdens de introductieweek worden georganiseerd. Ook zorgen zij ervoor dat alle klassen voorzien zijn van ‘’mama’s en papa’s’’ die op de kindjes passen tijdens de kroegentocht en alle andere wilde activiteiten.

Kampcommissie

De kampcommissie zorgt zoals de naam het al zegt; voor een kamp. Dit kamp vindt veelal plaatst aan het begin van het jaar. Op deze manier kan er meteen goed kennis gemaakt worden met elkaar. Ieder jaar probeert de kampcommissie weer een leuke locatie uit te zoeken met daarbij een aantal leuke activiteiten. Er wordt hierbij altijd gekeken naar een educatieve activiteit en een Socialize-activiteit.