Bestuur

Geordi Vermeulen
Voorzitter
Heyhey! Ik ben Geordi, 26 jaartjes jong en ik mag dit jaar de trotse voorzitter zijn van onze mooie vereniging! Dit jaar ga ik voor nog meer inclusiviteit binnen ons clubje, the more, the merrier zoals ze in het Engels zeggen. Ik kijk er dus heel erg naar uit om nieuwe mensen te verwelkomen bij Socialize, maar ook om de oude garde het warme, vertrouwde gevoel te geven dat ze al jaren hebben bij deze vereniging. Hopelijk zie ik je snel bij de Dunne of Walkabout!
Aniek Plaisier
Secretaris
Hej, Ik ben Aniek en dit jaar mag ik de secretaris zijn van SV. Socialize. Dit houdt in dat ik het contact met onze leden heb en onze sponsoringen regel. Ofwel, ik heb de allergezelligste functie binnen het bestuur!
Teun Vermeulen
Penningmeester
Hoi! Mijn naam is Teun, 22 jaar en ik ben de penningmeester van S.V. Socialize voor het schooljaar 23/24.
Yvon Dellevoet
Algemeen bestuurslid
Hoi, ik ben Yvon en dit jaar algemeen bestuurslid. Daarnaast ben ik lid van de activiteitencommissie en houd ik samen met twee leden de socials bij. Ik heb er zin in om er een topjaar van te maken met zijn allen! Tot op de borrel/ bar!
Janneke Bax
Algemeen bestuurslid
Hey allemaal, Ik ben Janneke, ik ben 20 en zit in mijn tweede jaar van de opleiding. Ik zal dit jaar algemeen bestuurslid zijn, en heb er hartstikke veel zin in. Ik hoop veel te kunnen betekenen voor onze leuke vereniging! 💙💚